Home > Chapeau Community > Chapeau Connect Diner tussen de wijnranken

Chapeau Connect Diner tussen de wijnranken

Een dinsdagavond in september, zittend tussen de wijnranken in Voerendaal, met een temperatuur van boven de 25 graden. Een mens kan het slechter treffen, toch. Zo dachten ook de 20 aanwezige ondernemers/managers van het Chapeau Connect diner erover.

De Chapeau Community was deze maal te gast bij Wijnrestaurant op Het Land, dit jaar gelegen letterlijk in de wijngaard St.Martinus van wijnmaker  Stan Beurskens. Na een persoonlijk welkom van mede-initiatiefneemster Anneline Doelen, van restaurant Mes Amis, in de wijnvelden, werd een mooi 3 gangen menu geserveerd. Uiteraard werden de gerechten begeleid door mooie Limburgse wijnen. Want daar mogen we inmiddels meer dan trots op zijn.

Chapeau stond ook nog even stil bij de, vorige week gelanceerd, wijnclub Limbourgeois. Waarbij Chapeau de komende tijd nog meer aandacht gaat schenken aan Limburgse wijnen uit zowel Belgisch als Nederlands Limburg.

Een ideale setting voor de Chapeau Community leden om op een ongedwongen en gastvrije manier te netwerken. En dat gebeurde dan ook tot lang, nadat de zon was ondergegaan.

 

Krijg je geen genoeg van Limburgse wijnen? Word lid van Chapeau’s wijnclub Limbourgeois!

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.