Home > Society > Chapeau Château Fair: Doets Reizen

Chapeau Château Fair: Doets Reizen

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Doets Reizen is op het event vertegenwoordigd.

Op vijfsterrenniveau uw volgende vakantie boeken? Bij Doets Reizen krijgt u de aandacht die u verdient. Met bijna 40 jaar ervaring is dit reisbureau in staat échte droomvakanties te organiseren waarbij gemak, kwaliteit en beleving de basis vormen van een compleet verzorgde reis door de Verenigde Staten, Canada en/of IJsland. Heeft u een hoog ontwikkelde smaak en speciale wensen? Of droomt u van een vakantieplek of -activiteit, waarvan u denkt dat die niet te realiseren is? Bij Doets Reizen worden zelfs de meest gewaagde en avontuurlijke verzoeken in behandeling genomen. Vakanties van Doets Reizen worden in alle soorten en maten georganiseerd. U kunt er terecht voor maatwerkreizen, glamping, camperreizen, autorondreizen, stedentrips, golfreizen, cruisevakanties, familie- en villareizen.

  

  

Meer informatie over de VIP beleving van Doets Reizen? Ga naar www.doetsreizen.nl/vip

______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.