Chapeau
Content Creators

Chapeau Content Creators is het creatieve bureau van de makers van Chapeau. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van crossmediale, kwalitatieve en journalistieke content.

Van beeld tot tekst, video tot events

Met jouw ervaring in jouw branche en onze kennis over waardevolle content (creatie), zetten we samen een sterk en inspirerend product én partnership neer.

Het team achter Chapeau Magazine bestaat uit creatieve makers. Producenten, journalisten, videografen, vormgevers, influencers, organisators, presentators, marketeers en fotografen. Samen verantwoordelijk voor het succes van CHAPEAU en tevens in staat om content te creëren die past bij jouw idee, boodschap of doelstelling. 

We bieden daarbij een breed scala aan mogelijkheden: beeld, tekst, video, magazines of boekwerken, lezingen en zelfs events. Daarbij gaan we – net als bij Chapeau Magazine – altijd op zoek naar een crossmediale aanpak, waarbij diverse kanalen en content samen komen om de boodschap nog meer kracht bij te zetten. De Chapeau-kanalen kunnen daar voor ingezet worden, maar dat is geen must.

Welke vorm jouw content door de makers van Chapeau ook krijgt, we beloven de zelfde kwaliteit en positieve insteek die je van ons merk gewend bent. 

Onze media adviseurs