Home > Society > La Belle Vie op het landgoed van Château St. Gerlach

La Belle Vie op het landgoed van Château St. Gerlach

Perfect weer, enthousiaste standhouders en een heerlijke sfeer hebben bijgedragen aan het succes van de tweede editie van de Chapeau Château Fair 2018. Deze vond op zondag 24 juni plaats op het landgoed van Château St. Gerlach en trok meer dan 2000 bezoekers.

De Chapeau Château Fair werd in 2017 voor de eerste keer georganiseerd ter ere van het 20-jarig jubileum van zowel Château St. Gerlach en Chapeau Magazine. Na een succesvolle eerste editie besloten de twee partijen dan ook dit jaar opnieuw een fair te organiseren waar bezoekers als het ware door de Chapeau konden wandelen.

De meer dan 2000 bezoekers van de fair zorgden voor een gezellige drukte bij de stands van de twintig deelnemende partijen én op het Place de Plaisir. Het Place de Plaisir, gelegen op het terras van ’t Château, werd voor de fair voorzien van de nodige food- en drinkbarren. Hier werden dranken en speciaal voor het event geselecteerde hapjes geserveerd.

Tevens vond op het Place de Plaisir de hele dag, van 14.00 uur tot 19.00 uur live entertainment plaats. Live muziek door het Jazzkwartet ‘Just Friends’, Pyure, John Damen en Francine & Romain werd afgewisseld door een viertal Mode Flitsen door Maison Sonja en de finale van het Gezicht van Limburg. Deze finale werd overigens gewonnen door Carmen Kremer uit Landgraaf.

Tijdens de Chapeau Château Fair konden bezoekers kennismaken met producten en diensten van Ruwette, Bloemen Parket, Thermae 2000, Tesla, Lexus, Christie’s International Real Estate, Pearlcard, Maison Sonja, Fortas/Intergarde, KlementRentmeesters, LaDress, Jan Doets Reizen, Hélène Terra Makelaardij, Cellini Juwelier, Juwelier Caenen, Dermalogica, Beeldend Kunstenaar Raymond Gorissen, Relais & Châteaux, Gervi en uiteraard Chapeau Magazine en Château St. Gerlach.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.