Home > Society > Chapeau verwelkomt de Oranjes

Chapeau verwelkomt de Oranjes

Chapeau mag op maandag op 27 april hoog bezoek verwelkomen. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima en hun drie dochters lopen die ochtend tegen kwart over elf langs het kantoor van Chapeau aan het Bat in Maastricht op weg naar het Onze Lieve Vrouweplein. Voor deze ‘koninklijke’ route is gekozen om de koninklijke familie optimaal te laten genieten van de schoonheid van de Maastrichtse binnenstad. Chapeau, het platform over het goede leven in Limburg, is zodoende het enige medium in Nederland dat in staat is om vanuit het eigen kantoor rechtstreeks verslag te doen van het bezoek.

Koning Willem-Alexander viert maandag 27 april zijn verjaardag in Maastricht. Samen met zijn gezin en andere leden van zijn familie wandelt hij van 11.00 tot 13.00 uur door het centrum van de stad, die tot zijn meest geliefde steden van Nederland behoort. Langs de route wordt volgens de gemeente een verrassend en veelzijdig programma neergezet en een beeld van de kleurrijke regio en cultuur getoond. ,,Een beeld dat past bij het thema van Koningsdag 2020: ‘Leef Maastricht!’”, aldus de gemeente in een persbericht.

Om 11.00 uur precies komt de koninklijke familie aan op de Sint Servaasbrug. Vanaf de Sint Servaasbrug wandelt de Koninklijke Familie via de Vissersmaas en het kantoor van Chapeau richting de Graanmarkt en de terrasjes op Onze Lieve Vrouweplein. Via de Bredestraat lopen zij vervolgens naar het eindpunt: het Vrijthof.

Wat het koninklijke gezelschap precies te zien krijgt blijft nog even een verrassing. Het precieze programma wordt in de loop van maart bekendgemaakt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu