Home > Society > Chapeau Château Fair: Marc Cain

Chapeau Château Fair: Marc Cain

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Marc Cain is op het event vertegenwoordigd.

De Marc Cain Maastricht collecties zijn voortdurend in beweging. Tijdens ieder seizoen worden wisselende, nieuwe thema’s geïntroduceerd. Maak kennis met de ‘ready to wear’ thema’s die het gehele jaar draagbaar blijven. Om u de ‘look’ te geven die bij u past, is niets het Marc Cain team teveel. Als u stralend de winkel verlaat, stralen zij met u mee!

Plankstraat 25, 6211GA Maastricht  | www.cainco.nl

______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.