Home > Mode en Beauty > Cent Pur Cent trekt duurzame kaart met navulbare poederfoundation

Cent Pur Cent trekt duurzame kaart met navulbare poederfoundation

Auteur: Cynthia Reekmans

5 juni is het Wereldmilieudag, een dag die al in 1974 door de VN in het leven geroepen werd om het milieubewustzijn van overheden en bevolking te vergroten. Ook Cent Pur Cent draagt zijn steentje bij. Het Belgische make-upmerk lanceert morgen immers zijn refillable powders.

Oprichtster Caroline Rigo: “Duurzaamheid en milieu zijn heel belangrijk voor een natuurlijk merk als Cent Pur Cent. Onze doosjes worden al jaren gemaakt van gerecycleerde materialen, maar we vonden het tijd om een tandje bij te steken. Wereldmilieudag leek ons de ideale dag om ons testproject te lanceren. Vanaf nu hoeven onze klanten geen nieuwe potjes meer te kopen. Ze kunnen in de apotheek terecht om het oude potje weer te laten vullen.”

Vier apotheken springen alvast mee op de kar en zetten hun schouders onder het duurzame project van Cent Pur Cent. “We hopen uiteraard dat het project aanslaat want we hebben enorm veel zin om het verder uit te rollen naar al onze verkooppunten”, aldus Caroline Rigo.

Deelnemende apotheken:

  • Apotheek Melotte, Ophovenstraat 11, 3670 Gruitrode
    ·      Apotheek Dok Noord, Dok- Noord 7/8, 9000 Gent 
    ·      Apotheek Lion, Dorpsstraat 4, 1840 Londerzeel 
    ·      Apotheek Schiervelde, Diksmuidsesteenweg 346, 8800 Roeselare 

Over Cent Pur Cent:
De make-uplijn van Cent Pur Cent staat voor puurheid, zuiverheid, gezondheid en kwaliteit. De losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen en bevatten geen schadelijke stoffen zoals parfum en kleurstoffen. Dat maakt Cent Pur Cent geschikt voor elke vrouw en elk huidtype.

___________________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <
 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu