Home > Mode en Beauty > Video terugblik

Video terugblik

Het Bassinario, an evening for friends, wordt georganiseerd door Ronde Tafel 179 Maastricht Charlemagne, een serviceclub sinds 1991. Een belangrijk kenmerk van Ronde Tafel service clubs is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap.

Het hoofddoel van het Bassinario 2015 is de Jan Baptistschool te Maastricht. Deze school is een speciale school voor zeer moeilijk lerende kinderen met verstandelijke beperking en/of een stoornis binnen het autisme spectrum. De school heeft sport en bewegen hoog in het vaandel staan. Vanwege financiële redenen lukt het de school niet meer om de kinderen naar externe sportfaciliteiten te vervoeren.

Met de opbrengst van het Bassinario willen wij de Jan Baptistschool ondersteunen bij het uitbreiden van de aanwezige buitensport faciliteiten. Hiermee zou de school het bewegingsaanbod een behoorlijke boost kunnen geven. Aan de Jan Baptistschool werd een bedrag van 15.179 euro geschonken.

Aan diverse subdoelen wordt nog eens voor 10.000 euro gedoneerd. Hierdoor komt de totale bijdrage van goede doelen van de Ronde Tafel 179 Maastricht uit op 25.179 euro.

De 13de editie van Bassinario was reeds enkele dagen op voorhand volledig uitverkocht. Iedereen genoot van een hapje en een drankje. En uiteraard werd er volop genetwerkt op een bourgondische manier.

 

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.