Home > Branded content > The Great Obsis Fashion Show

The Great Obsis Fashion Show

Auteur: Janneke Grolleman

Afgelopen vrijdagavond 11 maart 2018 vond bij hét fashion walhalla van Belgisch Limburg, Fashion Point Maasmechelen, The Great Obsis Fashion Show plaats. Een glamoureuze modeshow waar de nieuwste lente- en zomercollecties van de meest exclusieve merken werden gepresenteerd. Dat alles om hun beste klanten te bedanken. De avond stond geheel in het teken van The Great Gatsby, naar de beroemde roman van F. Scott Fitzgerald uit de jaren ‘20. Prachtige jurken, chique smokings, struisvogelveren en jazzytunes.

Bij aankomst op de Koninginnenlaan trok de prachtige, in roze verlichte locatie meteen de aandacht. Geheel in stijl (lees: op de rode loper) werden de gasten door de twee Great Gatsby-hostesses ontvangen. Niet alleen Obsis, maar ook de gasten wisten deze avond uit te pakken met de mooiste looks. De heren in zwart-witte smoking met een strikje en de dames in de meest sierlijke rokken en jurken. Een glaasje champagne mocht uiteraard niet ontbreken bij de verwelkoming.

De avond werd geopend door dj Dorine Fox, regelmatig te zien als dj bij onder meer Overtime en Versuz. Zij verzorgde onder begeleiding van saxofonist Marco Sax voor de jazzy muziek. De gasten waanden zich voor even in een wereld van burlesque. De prachtige bloemen sierden de ruimte. De kroonluchters, lazy red cheeks cocktails en de maskertjes van kant brachten de jaren ‘20 sfeer op het publiek over. Tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje werd meteen begonnen met The Great Obsis Fashion Show. Niemand minder dan presentatrice, model én actrice Justine De Jonckheere – voormalig miss België – presenteerde de modeshow.

Acht prachtige modellen (Petra GysenKim EngelboschLotte FeyenWesley Thevissen, Rouslana, Godelieve Kasongho en Veronique De Kock) rockten de catwalk. In stijl showden zij allen de nieuwste lente- en zomercollectie, voor zowel de heren als de dames, van onder andere Balmain, Philip Plein, Valentino Garavani, Pinko en Patrizia Pepe. Felle kleuren en bloemenprints. Glitters en pasteltinten. Ruches en romantische ontwerpen met een vleugje nostalgie. Zowel jong als oud keek vol bewondering naar de nieuwe zomercollecties. Tijdens de modeshow maakten diverse toeschouwers vanaf de zijlijn foto’s. Een aantal van hen konden de verleiding niet weerstaan en shopten à la minute de nieuwste items voor het komende seizoen.

Tijdens de pauze vond er een speciale dansact in Great Gatsby-stijl plaats. De swingende heupen en struisvogelveren stonden centraal bij deze act. Tussendoor konden de gasten genieten van heerlijke hapjes. Na de pauze werd de show vervolgd. We zagen onder meer de midi rok en maxi dress voorbijkomen, twee absolute musthaves voor het komende zomerseizoen. Ook de bloemen- en safariprint deden het goed op de catwalk. Bij de mannen zagen we veel denim in combinatie met felgekleurde patches. Ook de legergroene kleur zagen we meerdere keren terug. Als kers op de taart werd de nieuwste bruidsmode bij Obsis geshowd. We zagen kanten details, strikken en mooie smokings.

Na afloop van de modeshow werd er enorm enthousiast door het publiek gereageerd en bleef het nog tot laat op de avond gezellig. De sfeer zat er goed in en zowel de dj, saxofonist, de modellen, de presentatrice, het Fashion Point team én natuurlijk de gasten wisten van deze avond één groot feest te maken. Het Fashion Point team is nog altijd na aan het genieten en wil iedereen bedanken voor deze fantastische avond. Ondertussen maakt Fashion Point zich klaar voor de volgende modeshow, waar je zelf ook bij kunt zijn!

Aanstaande zaterdag 17 maart 2018 vindt namelijk de Fashion Point Modeshow plaats van 14.00 uur – 17.00 uur bij Fashion Point Women. De nieuwste lente- en zomercollectie van onder andere Marc Cain, Emporio Armani, Caroline Biss, Marie Méro, Luisa Cerano en Giovane wordt gepresenteerd.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu