Home > Branded content > Exclusief vastgoed in Zuid-Limburg én onder de mediterrane zon

Exclusief vastgoed in Zuid-Limburg én onder de mediterrane zon

Een luxe villa aan de Costa del Sol, een idyllische boerderij in de Franse Provence of een pracht van een huis, ‘gewoon’ in Zuid-Limburg. Bij PH EXCLUSIVE REAL ESTATE vind je het anno 2023 allemaal: het Maastrichtse makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusief vastgoed, breidt uit buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Een parel van een vakantiehuis, om te overwinteren of de zomer te vieren in een omgeving waar het vrijwel altijd lekker weer is. Iedereen heeft er wel eens over gedroomd. Toch is de daadwerkelijke aanschaf van zo’n vakantiehuis niet altijd even voor de hand liggend. In verband met het prijskaartje, maar zeker ook in verband met de kloven en onduidelijkheden in internationale wetgeving, financiering en communicatie. Daar brengt PH Exclusive Real Estate verandering in met de recente uitbreiding van het woningaanbod. „We werken al een tijdje samen met Christoffels Vastgoed, net over de grens in België”, zegt Luc Huynen, mede-eigenaar van het in 2021 opgerichte makelaarskantoor. „We plaatsen een selectie van hun exclusieve aanbod op onze website en Funda-pagina, en begeleiden de potentiële koper tot aan de bezichtiging. Vanaf dat moment neemt het team van Christoffels het over. ”Afgelopen winter overwogen Luc en zijn mede-compagnons Bermon en Gyvan Pooters om die dienstverlening verder uit te breiden in andere Europese landen. Wel zo gemakkelijk voor de potentiële kopers met een droom om in het buitenland te investeren, maar ook als aanvulling op de bestaande eigen diensten. „Want in Nederland is de huizenmarkt momenteel niet honderd procent optimaal. Toch zijn er klanten die willen investeren in vastgoed, dan is het fijn als je alternatieven kunt aanbieden”, aldus Gyvan. „Alsof het zo moest zijn kregen wij niet veel later mail van gerenommeerde makelaars in Kroatië, Spanje, Frankrijk en Griekenland, of we met hen wilden samenwerken. ”Na uitvoerig onderzoek en een fysieke ontmoeting werden er uiteindelijk handtekeningen gezet onder samenwerkingen met alle vier de makelaars. „Die samenwerkingen lopen in principe hetzelfde als die met Christoffels: wij bieden op al onze kanalen en Funda huizen aan die qua uitstraling en afwerking bij onze doelgroep passen en begeleiden geïnteresseerden in het volledige voorproces. Vanaf het moment dat ze dan zelf in het vliegtuig stappen om op een zonovergoten bestemming op bezichtiging te gaan, dragen we de klanten over aan onze partners.”

 

Achter Het Vleeshuis 9, Maastricht – ph-exclusiverealestate.com

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.