Home > Society > Na twee jaar wachten alsnog stralende jubileumeditie ParkCity Live

Na twee jaar wachten alsnog stralende jubileumeditie ParkCity Live

In Heerlen vond afgelopen weekend na twee jaar uitstel dan eindelijk de tiende editie van ParkCity Live plaats. Het was duidelijk dat de bezoekers er met veel plezier naar hadden uitgekeken. Voeg daar een uitstekend festivalweer en een goed programma bij, en je hebt alle ingrediënten voor een editie van formaat. En dat werd het dan ook. Twee dagen lang konden mensen genieten van muziek van gevestigde namen, maar ook minder bekende Limburgse talenten.

 

ParkCity Live, dat overigens al geruime tijd volledig was uitverkocht, is meer dan muziek alleen. Zo is er ook aandacht voor kunst en cultuur met een extra focus op jong talent. Ook het relatiedeck was dit jaar weer ‘the place to be’. Vertegenwoordigers van het Zuid-Limburgse zakenleven konden er elkaar treffen in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Met daarbij lekkere gerechten, geserveerd door restaurant Noon, en fris getapt biertje of een goed glas wijn en met uitzicht op het hoofdpodium. Er zijn slechtere omstandigheden om te ‘netwerken’.

 

Volgend jaar vindt ParkCity Live plaats van 30 juni tot en met 2 juli. Dat betekent dat er een extra derde dag wordt bijgenomen. Onze Fotograaf Frits Widdershoven was zondag aanwezig op het relatiedeck en het festivalterrein en maakte het bijgaande fotoverslag.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.