Home > Society > Chapeau lanceert cultuureditie

Chapeau lanceert cultuureditie

Auteur: Jo Cortenraedt

De nieuwe editie van Chapeau, die deze week in de bus van onze abonnees komt en ook in de winkels door heel het land en in Belgisch Limburg, is temidden van een aantal zakelijke relaties feestelijk gelanceerd in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Niet toevallig want de rode lijn in dit nummer is het nieuwe cultuurseizoen.

Met een speciaal katern van maar liefs 56 pagina’s besteden we volop aandacht aan een aantal hoogtepunten die de komende maanden op het programma staan in de theaters en kunsthuizen in Limburg en de grensregio. Met onder meer speciaal aandacht voor de expositie Luxe? in het Cube Design Museum in Kerkrade en het festival Nederlandse Dansdagen in Maastricht. Ook een groot interview met Louise Osieka, directeur van het kunstencentrum CIAP in Hasselt.

De eerste exemplaren werden in Heerlen overhandigd aan Fiedel van der Heijden, programmeur van Cultura Nova, aan Ronald Wintjens, directeur van de Nederlandse Dansdagen, en aan de 13-jarige Frédérique Meewis uit Meewis, die danst aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam.

Fotografie: Frits Widdershoven

_______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.