Home > Society > Chapeau Château Fair: Demo Productions

Chapeau Château Fair: Demo Productions

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Demo Productions is op het event vertegenwoordigd.

Demo productions is een bedrijf dat is gespecialiseerd in licht, geluid, audiovisuele apparatuur, rigging en evenementrelatie. Demo productions is op 23 juni aanwezig als standhouder op de Chapeau Château Fair. Demo productions levert diensten en producten aan collega-bedrijven, particulieren en eindgebruikers. Zowel nationaal als internationaal, voor korte, maar ook voor langere periodes. Diensten en producten zijn belangrijk, maar Demo Productions staat bovenal voor een een team gemotiveerde en creatieve vakmensen.

_______________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.