Home > Society > CONNECTED 2019 over het nieuwe ondernemen

CONNECTED 2019 over het nieuwe ondernemen

Auteur: Maarten van Laarhoven

In de Maaspoort in Venlo vond gisteren de vierde editie van CONNECTED plaats, ‘een live platform voor en door ondernemend Noord-Limburg’. Centraal stonden dit keer onder meer samenwerkingen tussen bedrijven en andere organisaties en duurzame verdienmodellen. Er werden enkele tientallen lezingen gegeven die erop gericht zijn de samenwerkingsverbanden in Noord Limburg te versterken en stimuleren.

Tussen de lezingen door worden diverse netwerkmomenten, zodat bezoekers van het evenement daadwerkelijk nieuwe contacten kunnen leggen.

Keynotes
Steven Peters, Sector Banker Technologie, Media & Telecom bij ABN AMRO, ging tijdens zijn keynote dieper in op het verschijnsel ‘Internet of Things’, de verbinding tussen elektronische apparaten en het internet, en de mogelijkheden mogelijkheden om ook op dit vlak tot een versnelde duurzaamheidstransitie te komen.

Een van de andere sprekers gaf inzicht in het denken en handelen van de nieuwe generatie ondernemers, die maatschappelijke en commerciële doelstellingen met elkaar verweven.

CONNECTED begon vier jaar geleden als klein evenement met een focus op ontwikkelingen bij ondernemende partijen in Venlo. Inmiddels zoomt het event steeds verder uit en betrekt het heel Noord Limburg in de programmering. Daarbij wordt ook rekening gehouden met trends en ontwikkelingen in binnen en buitenland.

www.connectedevent.nl

Foto’s Frits Widdershoven

_____________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu