Home > Society > 150-jarig jubileum Tripels Advocaten

150-jarig jubileum Tripels Advocaten

Auteur: Jo Cortenraedt

Groot feest gisteren voor Tripels advocaten vanwege het 150-jarig jubileum dat gevierd werd in de Lambertuskerk in Maastricht. Als een van de oudste advocatenkantoren van Nederland is Tripels Advocaten in Maastricht een door heel Nederland bekende naam. De langdurige relatie met veel klanten is een bewijs van tevredenheid over de verleende kennis, service en klantvriendelijkheid.

Velen waren dan ook aanwezig op de feestelijke viering. Het programma voorzag onder meer in een ‘meesterlijke Tripels-quiz’.

Burgemeester Annamarie Penn-te Strake woonde de middag bij en gaf blijk van waardering voor dit echte Maastrichtse bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Namens kantoor Tripels sprak advocaat Georges van Zeijl de aanwezigen toe, en nodigde de gasten na het officiële gedeelte uit te genieten van culinaire traktaties en een muzikaal optreden van zangeres Francine Recca en jazzcombo.  Veel bekende Maastrichtse ondernemers waren van de partij.

Fotografie: Frits Widdershoven

_____________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu