Home > Society > Eerste editie Leading Ladies Lunch in MECC Maastricht

Eerste editie Leading Ladies Lunch in MECC Maastricht

Op donderdagmiddag 21 oktober kwam in MECC Maastricht een twintigtal dames samen voor de allereerste Leading Ladies Lunch. Een lunch georganiseerd door Chapeau en MECC Maastricht die in het teken stond van netwerken en (zelf)ontwikkeling.

Nadat de Business Lounge op Limburg Leads langzaamaan werd gevuld door verschillende onderneemsters van uiteenlopende bedrijven, was het tijd om te netwerken onder het genot van een door Vermaat Catering verzorgde lunch. Aan de tafels klonken interessante gesprekken en nieuwsgierige geluiden naar Lien Verwimp (bekend Chapeau-gezicht) en Chloé van Elsen, die na de lunch een presentatie gaven over de kracht van storytelling.

Zeven maanden geleden richtten de twee hun bedrijf Aris & Totell op, waarmee ze ondernemers helpen om een sterk merk te bouwen aan de hand van het storytellingprincipe. Door middel van hun eigen krachtige verhaal, leerden ze de leading ladies hoe zij hun merkidentiteit kunnen versterken. En die informatie werd door alle aanwezigen met open armen en veel interesse ontvangen. Na een warm applaus en het uitwisselen van visitekaartjes, verliet iedereen vol inspiratie de Leading Ladies Lunch.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!