Home > Limbourgeois (foto) > Zomerkasteelfeest Voka in Tongeren

Zomerkasteelfeest Voka in Tongeren

Auteur: Jo Cortenraedt

Het was een aangename kennismaking met Kasteel van Betho vlak buiten Tongeren, waar de Belgische Limburgse werkgeversvereniging Voka het jaarlijkse zomerkasteelfeest organiseerde. Dit fraaie kasteel is nog in particulier bezit van een adellijke familie, die bij wijze van uitzondering de poorten van het landgoed openstelden als gebaar naar de regio.

Zo’n kleine duizend gasten, voornamelijk ondernemers aangesloten bij Voka, gaven acte de présence en konden niet alleen genieten van de prachtige locatie, maar ook van de champagne, de mooie wijnen en de goed verzorgde catering die zittend of staand genoten kon worden.

Onder de aanwezigen vele bekenden zoals Voka-voorzitter Francis Wanten, minister van defensie Steven Vandeput, de Tongerse burgemeester Patrick Dewaele, de gedeputeerden Inge Moors en Frank Smeets, Racing Genk-voorziter Eric Gerits, Mediahuis-bestuurder Eric Ceupens, wijnproducent en vastgoedondernemer Justin Onclin, groenondernemer Erwin Janssen (Dolmans)  en vele anderen.

Zoals je dat mag verwachten, waren zowel de mannelijke als vrouwelijke gasten op en top gekleed, hetgeen de feestvreugde verder verhoogde.  

 

Fotografie: Frits Widdershoven

_______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu