Home > Society > Lancering eerste editie 2016 Chapeau Magazine

Lancering eerste editie 2016 Chapeau Magazine

Auteur: Xavier Cortenraedt

Maandag 18 januari 2016 vond de eerste officiele lancering plaats van tevens de eerste editie van Chapeau Magazine van 2016.

Niet eerder vond er een Chapeau Magazine-lancering plaats, maar de officiële presentatie past in de filosofie van Chapeau om in 2016 nog meer in te zetten op evenementen. Dit uiteraard naast de andere producten, zoals;

–          Het magazine, waarbij elke editie wederom kritisch wordt gekeken om de kwaliteit nog een stapje hoger te brengen

–          De diverse gidsen, waarbij eind deze week de officiele TEFAF GUIDE al naar de drukker wordt gebracht. Zodat deze vervolgens off- en online zijn reis over de wereld kan beginnen.

–          www.chapeaumagazine.com, dat meteen na carnaval een complete make over krijgt, om zo weer helemaal up to date te zijn. En uiteraard communiceert Chapeau dagelijks via al onze social media kanalen, waarbij de Facebook-pagina van Chapeau vorige week zijn 8.000ste ‘vriend’ mocht verwelkomen.

–          En de diverse TV en video producties, zoals Limbourgeois en het TEFAF NEWS. Maar daarnaast ook meer een meer video-producties voor online doeleinden. Met reeds meer dan 30 jaar ervaring in storytelling via beeld, weet Chapeau als geen ander hoe hierin een meerwaarde te vormen voor zijn relaties.

Via al deze kanalen had Chapeau in de laatste twee maanden van 2015 alleen al, meer dan 2 miljoen contactmomenten met haar kwalitatieve doelgroep!

Ook bij Chapeau merken we duidelijk een trend, dat men behoefte heeft om elkaar zakelijk nog meer te zien. En elkaar eerst in de ogen te kunnen kijken, alvorens zaken te doen. Het idee voor de Chapeau Magazine lanceringen, kwam dus eigenlijk in eerste instantie niet van Chapeau zelf. maar als antwoord op de vraag van relaties/adverteerders van Chapeau, die elkaar structureel vaker wilde ontmoeten. Om zo nog meer zaken met elkaar te kunnen ondernemen. En zo nog meer van het kwalitatieve Chapeau netwerk gebruik te kunnen maken.

De eerste lancering vond plaats bij Wiertz Personeelsdiensten en dat was geen toeval. Telkens wordt voor de locatie gekozen voor een koppeling met een hoofdthema uit desbetreffende editie, ditmaal familiebedrijven. Waarbij Wiertz personeelsdiensten uiteraard een familiebedrijf bij uitstek is. Harm Wiertz was dan ook een trotste gastheer van deze eerste lancering.

De nieuwe editie ligt vanaf donderdag 21 januari in de winkel.

Fotoverslag Olga van Borren

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.