Home > Society > Chapeau Château Fair: Giardino

Chapeau Château Fair: Giardino

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château Neercanne in Houthem-Sint Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Giardino is op het event vertegenwoordigd.

Galerie/beeldentuin Giardino is een expositielocatie in Berg en Terblijt voor hoogwaardige, hedendaagse internationale kunst. Giardino vertegenwoordigt gerenommeerde en jonge getalenteerde beeldhouwers en schilders. Tevens presenteert ze jaarlijks in maart het werk van deze kunstenaars op het kleinschalige, exclusieve kunstevenement Kunst in Valkenburg (KiV Inside). Ook de doorlopende beeldententoonstelling op het landgoed van Château St. Gerlach (KiV Outside) wordt door Giardino georganiseerd.

_______________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu