Home > Limbourgeois > Een volle zaak bij de lancering van Chapeau 151: hét feestnummer

Een volle zaak bij de lancering van Chapeau 151: hét feestnummer

In Domaine La Butte aux Bois in Lanaken is dinsdag de voorjaarseditie van Chapeau Magazine gepresenteerd. Een heugelijke bijeenkomst, want dat is ook direct hét jubileumnummer 25-jaar Chapeau.

,,Wat fijn dat het eindelijk weer kan en mag!’’ Het was waarschijnlijk de meest gehoorde uitspraak tijdens de feestelijke bijeenkomst. De genodigde relaties van Chapeau uit Belgisch- en Nederlands Limburg waren naar de luxueuze uitspanning midden in de bossen gekomen om met het team van Chapeau te proosten op een kwarteeuw Chapeau Magazine. Voor de meeste aanwezigen was het voor het eerst in lange tijd dat ze weer zonder restricties konden netwerken en genieten. Dat werd dan ook volop gedaan, onder meer dankzij de culinaire versnaperingen uit de keukens van het inpandige Ralf Berendsen (**) en ‘Nduja by Ralf, champagne van Charles Heidsieck en een selectie exclusieve cocktails van de Maastrichtse speak-easy cocktailclub Mr. Smith.

Halverwege de avond werd er even stilgestaan bij het jubileum van Chapeau: ,,Ik herinner me het als de dag van gisteren’’, begon hoofdredacteur en oprichter Jo Cortenraedt zijn toespraak. ,,De presentatie van de eerste editie van Chapeau Magazine in mei 1997, op de luxe- en lifestylebeurs bij Domein Pietersheim, op een kleine steenworp afstand van deze locatie.’’

In de 25 jaar die volgden, groeide Chapeau uit van louter een magazine tot een multimediaal productiebedrijf, waarbij kwaliteit dé rode draad bleef. Dat bevestigde ook Harm Wiertz, oprichter van Wiertz Company – dat ook dit jaar 25 jaar bestaat, en al jaren een vaste relatie is van Chapeau. Hij ontving mede daarom een van de eerste exemplaren van Chapeau 151: het feestnummer.

De jubileumeditie van Chapeau ligt vanaf donderdag 21 april in de winkel en staat boordevol met verhalen over het verleden, Chapeau’s missie voor de toekomst en uiteraard het goede leven in Limburg.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.
show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu