Home > Chapeau Community > Chapeau Connect diner bij DoubleTree By Hilton in Sittard

Chapeau Connect diner bij DoubleTree By Hilton in Sittard

We hebben er even op moeten wachten. Maar nu nagenoeg alle restricties zijn losgelaten, kan de Chapeau Community weer volop tot leven komen.  En dat gebeurde dan ook gisterenavond bij de gloednieuwe vestiging van DoubleTree by Hilton in Sittard, het eerste en tot dusverre enige Nederlandse Hilton-hotel buiten de Randstad.

Zo’n 25 leden van de Chapeau Community (ondernemers en directieleden) van diverse Belgisch- en Nederlands Limburgse bedrijven schoven aan voor het eerste Chapeau Connect diner van 2022. Dat vond plaats in The College, het restaurant van het tot hotel omgebouwde voormalige Bisschoppelijk College.

Na een rondleiding door het indrukwekkend verbouwde hotel, verzorgd door manager Daniëlle Jongenburger, schoven alle genodigden aan voor een smakelijk driegangendiner. Daarin stond kennismaking en het uitwisselen van contacten wederom centraal. Tussen de gangen door, vertelde Martin Hendricks, eigenaar van moederbedrijf Black Label Hospitaly, over de route die hij de afgelopen tweeënhalf jaar, tot aan de dag van de opening, heeft afgelegd. Een weg die, mede door corona, niet altijd zonder slag of stoot verliep. Maar het resultaat mag er zijn. Daarnaast gaf hij de aanwezigen een inkijkje in de toekomstige plannen van Black Label Hospitality.

De avond werd afgesloten op de plek waar hij was begonnen, namelijk aan de sfeervolle hotelbar. Waar de nodige (digitale) visitekaartjes werden uitgewisseld. Het samenbrengen van een kwalitatief sterk netwerk, staat centraal bij de Chapeau Community-activiteiten. Uiteraard op een manier die nauw aansluit bij ‘het goede leven in Limburg’. En dat is afgelopen maandag in Sittard zonder meer gelukt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.