Home > Kunst en Cultuur > Soof de Musical geland in Heerlen

Soof de Musical geland in Heerlen

Vanaf deze week is Soof de Musical te zien in Heerlen. Om dat te vieren gaf Soof vrijdag een voorproefje aan de Limburgse pers. 

In Heerlen beleefde ook de Limburgse Dominique Bloodworth -die zichzelf speelt tijdens de voorstellingen in Heerlen- haar theaterpremière. De profvoetbalster van Arsenal is nog maar zelden in Nederland. Dames voetbalteam M015-1 van de vereniging U0W’02 uit Landgraaf kreeg de gelegenheid om haar te ontmoeten. 

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

Soof reed gisteren haar keuken bij Theater Heerlen naar binnen met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam en natuurlijk Dominique!. Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Soof de Musical is nog tot en met 6 januari te zien in Theater Heerlen. Tickets zijn nog te koop via www.plt.nl

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu