Home > Kunst en Cultuur > Anya Niewierra schrijft volgende boek samen met dochter

Anya Niewierra schrijft volgende boek samen met dochter

Anya Niewierra, bekend van onder meer  Het bloemenmeisje en De 65tCamino, gaat samen met haar dochter Merel Godelieve haar volgende boek schrijven en wel de humoristische roman Ook dat nog! Het boek zal in de zomer van 2022 verschijnen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff.

Via dagboekfragmenten volgen we de gescheiden moeder Roos (52) in haar ‘tweede leven’, de gedumpte dochter Nikki (27) in haar identiteitscrisis en de vrijgevochten hippie-oma Loes (78) in haar zorgcomplex. Zij wil niets liever dan de vrouwelijke Hendrik Groen worden…

En dan breekt corona uit. Ook dat nog!

Elk van de vrouwen beleeft de crisis op haar eigen wijze, en dat tegen hun zin en noodgedwongen mét elkaar.

Dit boek toont op humoristische wijze het contrast in de belevingswereld van de zeventiger Loes, de vijftiger Roos en de twintiger Nikki.

Anya Niewierra, winnaar van de Hebban Thrillerprijs, schrijft de dagboekfragmenten van moeder Roos. Haar dochter Merel Godelieve neemt de dagboekfragmenten van Nikki voor haar rekening. En de avonturen van oma Loes komen in beide dagboeken terug.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu