Home > Limbourgeois > Chapeau-presentatie in Roermond

Chapeau-presentatie in Roermond

De nieuwste editie van Chapeau Magazine is feestelijk gepresenteerd in restaurant Rura in Roermond. Een gastronomisch adres midden in de stad.

Een aantal zakelijke relaties van Chapeau werd getrakteerd op smakelijke gerechtjes van het restaurant, alsmede mooie producten van een aantal leveranciers, namelijk kaasmakers Van Tricht, Schmidt Zeevis, Vojacek Wijnen, Tutto Vino en Chef’s Food 2.0 x Foie Royale.

Het eerste exemplaar van de nieuwe Chapeau werd uitgereikt aan gastheer en chef Joey Remie en zijn partner en gastvrouw Naomi Habets en vervolgens aan de Noorbeekse wijnboer Joep Gubbels.

De herfsteditie van Chapeau staat vol met artikelen over de Limburgse gastronomie, zoals over de restaurants Julemont in Château Wittem, Stad 10, Rura, NOVO en De Leuf. Ook wordt de Limburgse wijnoogst 2022 beschreven en komt wijnboer Pierre Gubbels uitvoerig aan het woord.

Verder in deze editie veel aandacht voor wonen, onder meer met een interview met ontwerper Niels Maier. En ook kunst en cultuur krijgt weer volop aandacht, met onder meer een bijzondere expositie van kunsttaxateur José de Goede en een bezoek aan het heropende Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen.

De nieuwe Chapeau ligt vanaf donderdag in de winkel

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.