Home > Society > Netwerkvrijdag op Interclassics

Netwerkvrijdag op Interclassics

De vrijdag van Interclassics Maastricht is traditioneel een drukke dag bij de stand van Chapeau. Chapeau host deze stand dit jaar samen met Coupe des 5, Demo productions, Machines with mission, de Gooische Rally en rallysbecause.

De Coupe des 5, een organisatie die 2 keer paar jaar een netwerkrally organiseert in binnen- en buitenland, ontving 50 van haar rallyrijders. Netwerken en plezier beleven staan centraal tijdens deze rally’s. De eerstvolgende rally staat begin April gepland langs de Rijn. Chapeau is mede organisator van deze rally.

Daarnaast vond tegelijkertijd de 1ste officiele bijeenkomst plaats van de Chapeau Next Generation community. Na de borrel op Interclassics was er aansluitend een diner ter kennismaking bij Bouchon D’en Face in Maastricht.

    (foto: Facebook)                                         

 

 

 

 

 

De Chapeau Next Generation community is een groep van gedreven en passievolle Limburgse NL/BE ondernemers en directieleden, die meer wil zijn dan een traditionele netwerkclub. De leden van de groep zitten allemaal in dezelfde levensfase en zien op het gebied van leidinggeven dezelfde kansen en uitdagingen.

Daarnaast houden zij van het goede leven in onze beide provincies. Op diverse exclusieve events worden in een aangename sfeer kwalitatieve en grensoverschrijdende contacten gelegd.

Daarnaast sluit de Chapeau ‘Next Generation’ Community geregeld aan bij het kwalitatieve en exclusieve netwerk van ‘grote broer’ de Chapeau Community, waardoor weer unieke verbindingen ontstaan tussen jonge en ervaren ondernemers en directieleden. Van alle bijeenkomsten wordt verslag gedaan via de kanalen van Chapeau.

Voor 2019 staan reeds zes bijeenkomsten op de kalender. De exclusieve Chapeau ‘Next Generation’ Community is toegankelijk voor Belgische en Nederlandse ondernemers en directieleden tot 40 jaar. Momenteel telt de Next Generation community 35 leden.

In het fotoverslag een mix van beide ontvangsten.

 

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.