Home > Limbourgeois > Smakelijke ontdekkingen tijdens laatste kwartaaldiner 2023

Smakelijke ontdekkingen tijdens laatste kwartaaldiner 2023

De Chapeau Community streek voor het vierde en laatste kwartaaldiner van 2023 neer in de bosrijke omgeving van Weert. Bij Domein Laurabos werd alles uit de kast getrokken om de twintig aanwezigen kennis te laten maken met het vrij nieuwe fine dining concept Laurius.

Inmiddels bijna veertig jaar geleden openden net buiten Weert, op zo’n zes kilometer van het stadscentrum, Domein Laurabos de deuren. Een golfbaan in een bosrijke, muisstille omgeving. Nog niet zo lang geleden onderging het domein, onder toeziend oog van hospitality manager Angele de Vroom, een grondige metamorfose. Clubgebouw, restaurant en hotel kregen een facelift. Om meer in te zetten op de gasten van buitenaf introduceerde De Vroom er tevens een fine dining concept onder de naam Laurius.

Het Chapeau kwartaaldiner was voor De Vroom dé uitgelezen kans om meer mensen kennis te laten maken met de verfijnde, lokale gerechten uit de keuken van chefkok Ronny Smeets. Daarin is het team van Laurius goed geslaagd. De aanwezigen genoten duidelijk van een drietal verrassende en goed uitgevoerde gerechtjes.

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.