Home > Society > Luxe als maatstaf bij La Butte Aux Bois

Luxe als maatstaf bij La Butte Aux Bois

Op de derde zondag van november wordt bij hostellerie La Butte Aux Bois in Lanaken al jaren traditiegetrouw het evenement Privilege gehouden. Deze exclusieve beurs wordt georganiseerd voor relaties van La Butte Aux Bois. Op zondag 18 november zullen 25 bedrijven uit de regio hun producten en diensten tentoonstellen aan naar verwachting zo’n 500 gasten.

Sprookjesachtig
Tijdens Privilege staat luxe centraal. Dat is altijd al het geval geweest en eigenlijk ook niet gek op deze sprookjesachtige locatie. Het doel van Privilege is bezoekers kennis te laten maken met het aanbod van de twaalf standhouders. Dit jaar vinden we een diverse groep bedrijven op de beurs, variërend van een beddenspeciaalzaak tot een cruise-aanbieder, en van een aanbieder van sportapparatuur producent tot een makelaar.

Culinair
Ook op culinair gebied zal het bezoekers van de Privilegebeurs aanstaande zondag aan niets ontbreken. De sinds vorig jaar met een tweede Michelin-ster bekroonde chef-kok Ralf Berendsen, van restaurant La Source (onderdeel van La Butte Aux Bois) zal dit jaar samen met collega-chefs Hans Snijders en Gilbert von Berg van Château Neercanne de keuken in duiken. Hun creaties worden de hele dag in de vorm van een walking dinner geserveerd.

Er worden tevens diverse proeverijen georganiseerd. Ook zullen er diverse modeshows plaatsvinden en wordt er stijvolle live-muziek gespeeld.

Privilege 2018
Privilege vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur. De entree voor de beurs bedraagt 135 euro voor volwassenen en 4,50 euro per levensjaar voor kinderen tot 15 jaar. In deze prijzen zijn het walking dinner en begeleidende dranken inbegrepen. Ook de proeverijen zijn onderdeel van de totaalprijs. Aanmelden voor de fair kan via info@labutteauxbois.be

______________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu