Home > Society > Koeien dansen in de wei bij Slagerij Kusters

Koeien dansen in de wei bij Slagerij Kusters

Auteur: Patty Smeets

Het is heerlijk lenteweer en dat betekent dat de komende weken veel koeien weer naar buiten mogen. Voor de koeien van Slagerij Kusters in Margraten was het deze week feest, want de staldeuren werden na een lange winterperiode weer geopend. Het was dan ook een prachtig gezicht om te zien hoe blij de koeien waren om weer lekker te kunnen genieten van de buitenlucht. De dames maakten sprintjes door het weiland en sprongen van blijdschap een gat in de lucht. Zij kunnen de komende tijd volop in het zonnetje genieten van het sappige lentegras.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.

Terwijl de koeien grazen op de uitgestrekte weilanden midden in het Limburgse heuvellandschap, is een moederkoe nog in de stal aanwezig. Het begin van de lente werd namelijk bekroond met de geboorte van een stiertje genaamd Deen. Moeder en kalf maken het uitstekend; mooier had de lente voor Slagerij Kusters dan ook niet kunnen beginnen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu