Home > Business > Albert Verlinde commissaris bij MECC Maastricht

Albert Verlinde commissaris bij MECC Maastricht

Auteur: Jo Cortenraedt

Bij MECC Maastricht treedt Albert Verlinde toe tot de Raad van Commissarissen. De voordracht is vandaag bekrachtigd door het College van Burgemeester en Wethouders van Maastricht.

Verlinde is een succesvol ondernemer in de Nederlandse entertaintment-wereld. Zo is hij sinds 2015 Algemeen Directeur van Stage Entertainment Nederland. Als oprichter en eigenaar van Albert Verlinde Entertainment was hij daarvoor al 15 jaar actief als producent van musicals, toneelstukken en theaterconcerten. Ook heeft hij een ruime televisie-ervaring en presenteerde hij jarenlang het programma RTL-Boulevard.
Verlinde is daarnaast ambassadeur van de BankGiroLoterij en de cultuurloterij van Nederland.

Maastricht is geen onbekend terrein voor Albert Verlinde. Tijdens het burgemeesterschap van Onno Hoes in de Limburgse hoofdstad woonde Verlinde als toenmalig partner ook in deze stad. En ook tegenwoordig komt hij er zo graag, dat hij recent nog een appartement in het centrum heeft gekocht.

Met de keuze voor Verlinde haalt MECC Maastricht veel kennis op het gebied van entertainment in huis. De tweede nieuwe commissaris die bij het MECC benoemd is, komt uit Brabant. Dat is Lian Doesburg, directeur accountancy bij ABAB Accountants en Adviseurs in Breda.

Met voorzitter Jan Lamkin en met prof. dr. Marielle Heijltjes bestaat de Raad van Commissarissen van het MECC voortaan uit vier personen. Recent is Lodewijk van der Grinten om gezondheidsredenen als commissaris afgetreden.

  

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu