Home > Limbourgeois > Tweede Voka meets Chapeau diner in Hasselt

Tweede Voka meets Chapeau diner in Hasselt

Donderdagavond kwamen tien Nederlands-Limburgse Chapeau-relaties en tien Belgisch-Limburgse Voka-relaties samen in Hasselt.

Voor de tweede keer dit jaar brengen de beide organisaties, die grenzeloos ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, een select gezelschap ondernemers en managers samen, om elkaar beter te leren kennen. ‘Grensoverschrijdend netwerken’ is anno 2022 is een veelbesproken onderwerp. Je kunt immers veel leren en ontdekken over de landsgrenzen heen. Bewust wordt gekozen voor een setting in een kleinere groep, waardoor de mogelijkheid is om goede inhoudelijke gesprekken te voeren.

De eerste editie vindt plaats in juni dit jaar, in de Rebelle in Maastricht. Deze keer zijn twintig relaties aanwezig voor het netwerkdiner, wederom op een prachtige locatie: Bon’air Rooftopbar in Hasselt. Deze is gelegen op de 18 e verdieping van het Radisson BLu hotel en biedt een prachtig uitzicht over de stad. De hele  verdieping en het gehele concept zijn de afgelopen tijd onder handen genomen en compleet vernieuwd. „Tevens zijn de 127 kamers van Radisson Blu compleet gerenoveerd”, vertelt ons directeur Harmen Silver vol trots. Silver was voorheen ondermeer werkzaam bij Château Sint Gerlach in Valkenburg. De innerlijke mens wordt deze avond dan zeker ook niet vergeten. De kwalitatieve wijnen en de nodige culinaire gerechten maken het netwerkdiner compleet.

Voka- Kamer van Koophandel Limburg en Chapeau hebben al aangegeven de diners in 2023 te continueren. Want er is nog genoeg met elkaar te bespreken en van elkaar te leren in beide provincies.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.