Home > Society > Chapeau Château Fair: Rob Lanckohr, Atelier voor Juwelen

Chapeau Château Fair: Rob Lanckohr, Atelier voor Juwelen

  

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Rob Lanckohr, Atelier voor Juwelen is op het event vertegenwoordigd.

Rob en Chantal Lanckohr zijn niet alleen privé een gelukkig paar; ook zakelijk vormen zij een ideale combinatie. Rob is een vakman die niet alleen het ambachtelijke goudsmidswerk tot in de puntjes beheerst, maar zeker ook de nieuwste ontwerptechnieken gebruikt op zijn computer. Chantal, opgeleid aan de Hotelschool, heeft zich alle facetten van het juweliersvak eigen gemaakt, maar is in de winkel nog op en top gastvrouw. Ze heeft een scherp oog voor wat haar klanten goed staat en ze adviseert onbevangen en origineel. Samen met hun ervaren team zorgen Rob en Chantal ervoor dat de klanten zich welkom voelen in deze winkel. Het kopen van een juweel is hier geen transactie, maar een ervaring. Geen wonder dat de schare trouwe Lanckohr klanten gestaag groeiende is!

Poststraat 6
6461 AX Kerkrade
info@lanckohr.nl
www.lanckohr.nl
+31 (0)45 545 20 61
__________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.