Home > Mode en Beauty > 5 x shoppen tijdens de lockdown

5 x shoppen tijdens de lockdown

Bestellen en afhalen (of thuisbezorgen). Anno 2021 doe je dat niet meer alleen als het op afhaalmaaltijden aankomt, maar praktisch in alle gevallen. Van matrassen tot diamanten, bij deze vijf Limburgse zaken kun je ook nu de winkels gesloten zijn ‘gewoon’ terecht.

Gasse Slaapcomfort

Bedtextiel, kussens of ander beddengoed en zelfs bedden zijn momenteel gewoon te koop bij Gasse Slaapcomfort. Bedtextiel, kussens of ander beddengoed kun je telefonisch bestellen bij de winkels in Simpelveld en Maastricht. Op zoek naar een nieuw bed of matras? Dan kun je een advies aan huis inplannen. Het team van Gasse komt dan bij je langs met stoffen, kleuren en een heel scala aan matrassen. Zo kun je zelfs in je eigen omgeving ‘proefliggen’. Blijf je liever in je eigen bubbel? Dan kun je altijd nog videobellen!

+31 (0)45 544 3830 of simpelveld@gasse.eu – +31 (0)43 851 7980 of maastricht@gasse.eu

 

NewFysic

Juist nu je wat meer binnen zit en door het thuiswerken misschien wat minder beweegt dan je normaal doet, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bij NewFysic ben je aan het juiste adres voor diverse voedingssupplementen op natuurlijke basis, die je helpen je fit en energiek te voelen. Je vindt het aanbod online en bestelt makkelijk via de telefoon of per mail.

+31 (0)6 53 55 76 55, maastricht@newfysic.nl

Mestrini

Het zonnetje schijnt, dus de zonnebril mag weer uit de kast. Tijd voor een nieuwe? Of zijn je ogen toe aan een andere sterkte? Mestrini Optiek in Meerssen en Maastricht zijn gewoon open. Om drukte te voorkomen is het raadzaam je bezoekje van tevoren even aankondigen en in te plannen.

+31 (0)43 711 22 16 – mestrini.nl

Vino&Friends

Zelf geïmporteerde Italiaanse kwaliteitswijnen van kleine lokale wijndomeinen, Limburgse wijnen, Italiaanse olijfolie en andere lekkernijen. Je vindt het allemaal in de nieuwe (wijn)winkel van Vino&Friends in het hartje van Maastricht. Een klein vleugje Italiaanse zon in Limburg. Dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00.

Plankstraat 6, Maastricht (NL) – vinoandfriends.nl

Diamond Point

De diamanten sieraden van Diamond Point kun je niet afhalen, maar ze worden wel gratis én verzekerd bij je thuis geleverd. Bestellen doe je makkelijk via diamoindpoint.net

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!