Home > Mode en Beauty > CTWLK, de plek waar Maastrichtse fashion wordt gepresenteerd

CTWLK, de plek waar Maastrichtse fashion wordt gepresenteerd

Op dinsdag 7 en woensdag 8 december organiseert SESSIBON in samenwerking met Gemeente Maastricht de tweede editie van CTWLK.  Een online fashionshow waar de krachten van kenmerkende Maastrichtse kwartieren, nationale en internationale merken, lokale boetieks en de creatieve maakindustrie worden gebundeld.

Het programma bestaat uit twee unieke shows, beide in het thema feestdagen en dus perfect voor inspiratie van cadeaus en feestoutfits. De vorige editie van CTWLK  werd vanwege Covid-19 ook in een hybride vorm (deels fysiek, deels digitaal) gegeven.  Ook dit jaar is er een select publiek fysiek aanwezig en worden de shows gestreamd vanuit de SESSIBON/Radium studio zodat iedereen ze op de eerste rij plaats kan ervaren. 

CTWLK is dé plek waar Maastrichtse fashion in haar diversiteit wordt gepresenteerd. De verhalen worden verteld en versterkt door de creatieve acts zoals beeld, muziek, performances en choreografie die van het geheel een rijke totaalbeleving maken.

De shows zijn voor iedereen te volgen via de sociale mediakanalen van SESSIBON of via de website. 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.