Home > Mode en Beauty > Route Royale tussen twee rotondes in

Route Royale tussen twee rotondes in

Auteur: Maarten van Laarhoven

Een bedrijf dat zijn klanten graag inzicht geeft in de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van wellness – in de breedste zin van het woord – wil niet dat hen iets overkomt. Vandaar dat Gervi in Maasmechelen, specialist op het gebied van wellness, deze week een heuse dubbeldekker inzette om zijn klanten tijdens een promotietour langs de Rijksweg in Maasmechelen van de ene naar de andere plek te vervoeren.

Route Royale, zoals het evenement gedoopt is, werd zondag voor de eerste keer gehouden. Het event was bedoeld om de klanten van Gervi en een ander bedrijf een aangename middag te bezorgen. Die kregen ze door een route langs een zevental ondernemers (Gervi, Elektro Megro, De Vlotten, Magnific Restaurant, Elektro Robe, Sleeplife, Franssen Keukens) te volgen, die gevestigd zijn langs de Rijksweg in Maasmechelen.

Op elke plek stond de klanten een exclusieve verrassing te wachten, vertelt Marjolein Nijs van Gervi. Aardigheidjes die varieerden van een glaasje bubbels, een petit bisque d’hommard en een gemarineerd oestertje bij Magnific Restaurant tot een wijnproeverij bij Selezione Vini Italiani van Toni Etneo. Daarnaast waren er kookdemonstraties en werden slaap- en interieuradviezen gegeven.

De inzet van een onvervalste Londense dubbeldekker was weliswaar ludiek, maar allerminst overbodig, aldus Marjolein Nijs. ,,Alle ondernemers liggen langs een lange rijksweg, tussen twee rotondes in. Natuurlijk hadden we iedereen te voet kunnen laten gaan, maar dit was aangenamer. Jet initiatief is in elk geval enorm geapprecieerd.”  

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu