Home > Mode en Beauty > Lingerie Mystique: de perfecte bh voor elke vrouw

Lingerie Mystique: de perfecte bh voor elke vrouw

Een perfecte bh doet wonderen. Hij past, zit – zelfs als je op je hoofd staat – fijner, staat mooier, geeft de juiste vorm én de juiste steun. Hij kan gezondheidsklachten voorkomen en gaat langer mee. Toch zijn de vele voordelen van de perfecte bh voor veel vrouwen onbekend. En dat is zonde.

Lingerie Mystique opende de deuren zo’n dertig jaar geleden. Toch werd de naam pas groot in Gulpen en het omliggende Heuvelland toen Ingrid de zaak in 2010 overnam. Vol gedrevenheid en passie voor het vinden van de juiste bh voor elk postuur, maakte ze van Lingerie Mystique een dienstverlenende onderneming die vanaf dag één een groot succes is. De namen van haar klanten vergeet ze soms, hun cupmaten en de meest recente modellen die ze bij haar kochten daarentegen niet. Als je Ingrid zo aan het werk ziet is het moeilijk te geloven dat ze, tot de overname van Mystique, nog nooit een andere bh dan die van haarzelf heeft aangeraakt. Met een scherp oog wervelt ze door haar zaak en helpt haar klanten zonder enige moeite aan een bh die niet alleen perfect doet wat ie moet doen, maar er ook nog eens prachtig uitziet

„Mijn moeder was coupeuse, zij begreep het belang van de juiste bh’s al lang’’, is haar verklaring. Voor haar dochter Nina zal ongeveer hetzelfde gelden: sinds de opening van Mystique heeft ze er een bijbaantje. Maar al snel wordt duidelijk dat de passie ook bij haar in de genen zit. En dus staat ze al gauw fulltime naast haar moeder Ingrid op de werkvloer. Net als zij duikt Nina bij haar klanten het paskamer in en komt er pas uit als de perfecte – ‘goed’ is in dit geval niet goed genoeg – bh gevonden is.

Om er zeker van te zijn dat elke vrouw bij Mystique kan slagen, neemt Lingerie Mystique in haar collectie louter A-meken op zoals PrimaDonna, Marie Jo, Aubade, Empreinte, Lise Charmel en Mey. „Maten gaan van A tot K en dan hebben we ook nog elk model en elke maat in diverse kleuren. Zo kan iedere vrouw, ongeacht haar cupmaat, altijd met een bh naar huis die ze mooi vindt.’’ Inmiddels heeft Nina de zaak van haar moeder overgenomen. Op de werkvloer is er sindsdien weinig veranderd: passie en klanten staan nog steeds op de eerste plaats. Als je hier een keer bent geweest wil je nooit meer ergens anders heen.

Looierstraat 29, Gulpen (NL) – lingerie-mystique.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.