Home > Mode en Beauty > Lancering exclusief Italiaans handtassenmark ‘Jadise’

Lancering exclusief Italiaans handtassenmark ‘Jadise’

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

Veel chique en glamoureuze genodigden in de vroegere Gelatinefabriek in Hasselt. Daar werd, op het netwerkevent ‘A Prima Vista’, exclusief voor de Benelux, de Italiaanse handtassencollectie ‘Jadise’ gelanceerd. Een collectie die – van naald, draad tot model – volledig handmade is. Voorzien van een excellente tailorvorming, met oog voor stijl en detail. En dat in diverse kleurschakeringen.

De inspiratie komt onder andere van de bekende Siciliaanse tegels. Niet onlogisch als je weet dat ontwerper Massimiliano d’Angelo werkt vanuit Napels en Palermo werkt. Via via kwam hij terecht bij de Limburgse Michèle Thissen terecht. Zij was in een vorig leven nog verbonden aan modezaak Fashion Point en is nu zaakvoerder van Stravagante.

Tijdens het pop-up event vertelde zij dat elk uniek stuk een eigen verhaal heeft. Daarnaast bracht ze tal van jonge ondernemers – onder meer afkomstig uit de wereld van de media en de mode – samen om te netwerken. Dat gebeurde voor en na de modeshow, die werd ondersteund met mediterrane gerechten, sublieme wijnen, high fashion, kunst, live music en zuiderse beats. Kijk hier voor meer informatie.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.