Home > Mode en Beauty > Wellnessresort Maastricht kers op de taart voor gasten Dormio Resort

Wellnessresort Maastricht kers op de taart voor gasten Dormio Resort

Maastricht heeft vele troeven als het gaat om genieten van het goede leven. Denk alleen al aan de gastronomie, de vele mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur en de prachtige natuur. Toch vonden de ondernemers Inge Keijsers en Timo Uitendaal dat er nog één belangrijk ding ontbrak aan het geheel. En dat was namelijk een groot luxe wellnessresort.

Dat grote gemis hebben ze nu zelf opgevuld. Naast hun vestiging in Maarssen, is het aan de rand van Maastricht gelegen Dormio Resort de tweede locatie voor het ondernemerspaar. Ook in Maastricht hebben ze gekozen voor een luxe uitstraling. Dat bij de bouw en inrichting gebruik is gemaakt van kwalitatieve materialen, is overal duidelijk merkbaar. Ook het restaurant wordt van bovengemiddelde kwaliteit.

Bij Dormio Resort zijn ze blij met het nieuwe concept. ,,Dit wellnessresort is de kers op de taart voor alle gasten die bij ons verblijven”, zegt resortmanager Cees Santifort. ,,In combinatie met alle nadere faciliteiten die we aanbieden, is de totaalbeleving nu compleet.”

Het luxe wellnessresort werd zondag feestelijk geopend. Komend weekend gaan de deuren dan ook echt open voor het publiek. Het resort is zowel toegankelijk voor gasten van Dormio Resort als gasten van buiten.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.