Home > Mode en Beauty > De stijl van Ramon Ehlen

De stijl van Ramon Ehlen

Auteur: Pascale Bruinen

De stijl van
RAMON EHLEN (26)
Mede-eigenaar en inkoper van Labels in Sittard. Opgegroeid in Sittard.

_____________________________________________________________

Rock Chique
„Mode is mijn passie. Een paar goede klanten zijn mijn stijliconen omdat zij op modegebied ver vooruit durven lopen en mij waardevolle feedback geven. Mijn favoriete ontwerpers zijn Boris Bidjan Saberi, Raf Simons en Rick Owens. Zelf kleed ik me van dag tot dag. Nu eens helemaal in het zwart, dan weer skinny jeans met een hoodie. Ik hou van die anders-dan-anders underground stijl. Een goede geur en accessoire maken het plaatje compleet. Voor vrouwen is dat een handtas, voor mannen een mooie boot of sneaker. Mijn eigen stijl is het beste te omschrijven als rock chique met leren jas, skinny jeans en laarzen.”


Calvin Klein 205W39NYC          Balenciaga Triple S

Kippenvel
„Als inkoper bezoek ik diverse modeshows en showrooms in Londen, Milaan en Parijs om een selectie te maken uit de merken die we willen voeren. Het is altijd een uitdaging om te voorspellen wat de klant wil gaan dragen. Ik ga daarbij af op mijn gevoel. Als ik bij een bepaalde collectie kippenvel krijg, weet ik dat het goed zit.”

Burberry by Ricardo Tisci Show SS19

Brede klantenkring
„Labels staat met merken als Balenciaga en Burberry voor luxury, maar ook voor tijdloze en ambachtelijke avant-garde. Daarnaast voeren we exclusieve streetwear voor jongeren en minimalistische chic voor zakenmensen. Daarom is ons klantenbestand ook zeer divers, van DJ Tiësto en hiphoppers tot architecten en grandes dames.”

Comme des Garcons Parfum

David Beckham
„Als een van de slechts vijftien winkels wereldwijd én enige modezaak in Nederland is Labels uitgenodigd door de ambassadeur van de London Fashion Week, sir David Beckham. De verklaring voor dit succes ligt in het gegeven dat wij bewust gekozen hebben om zeer exclusieve merken, bijvoorbeeld Greg Lauren en Fear of God, te voeren die slechts op een beperkt aantal plaatsen in de wereld worden aangeboden. Zo bouw je een reputatie op die modebewuste mensen aanspreekt. Maar als bedrijf mag je nooit achterover leunen. De modewereld is als een roltrap die voortdurend naar beneden gaat. Als je eindelijk boven bent mag je niet stil blijven staan, anders ben je zo weer beneden.”


Greg Lauren 

 

_________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu