Home > Mode en Beauty > Voilà: trends van het najaar

Voilà: trends van het najaar

Nieuw, hip en helemaal van deze tijd, de nieuwe rubriek Voilà in Chapeau. Allebei een vleugje Frans. Met een knipoog naar de gelijknamige rubriek die hoofdredacteur Jo Cortenraedt in 1994 al in het tijdschrift Nummer I introduceerde. Een oud merk nieuw leven ingeblazen en een goede naam voor een rubriek waarin we noviteiten uit onder meer de Limburgse regio presenteren.

Sfeervol tuinieren

Teak. Hét materiaal voor outdoor meubels. Teak is immers niet alleen mooi, het is ook super sterk en resistent tegen de effecten van zon, regen, vorst of sneeuw. Met deze teakset van Gloster furniture maak je jouw tuin dan ook niet alleen gezellig en sfeervol voor de Indian Summer, maar ook voor de rest van het jaar.

Kay loungestoel 1800 – 2450 euro, Ambient Ray outdoor lamp, 1150 euro, carmetum.be

E ala!

De E Ala – Hawaïaans voor ‘wakker worden’ – boxspring van Hästens is een buitengewoon exemplaar. Dankzij de extra lagen, vervaardigd van paardenhaar, wol, katoen en vlas, zorgt dit bed namelijk voor een optimale nachtrust. Het resultaat? Zelfs na de eerste keer ‘E Ala’ in de ochtend ben jij alerter, geduldiger en misschien zelfs nog vriendelijker dan wanneer je in een ander bed wakker wordt.

hastens.com/nl

Ecru is the new black!

Dit najaar maakt ecru een comeback. Het Italiaanse merk Beatrice B zette haar volledige herfst-/wintercollectie in het teken van de kleur die je het best kunt omschrijven als warm, aards en puur. Het resultaat is subtiel en tijdloos. Neem deze eyecather; je komt er piekfijn de koude winterdagen mee door.

Pull 235 euro, broek (met of zonder pluimen) 334 – 176 euro, caviar-hasselt.be

11VoilàArtisinal eyecandyDe ontwerpen van de in Los Angeles gevestigde desig-ner Jerome Mage zijn uitgesproken en gemaakt van de mooiste materialen. Onder de naam van zijn opa, Jac-ques Marie Mage, produceert hij louter limited edition artisanal eyewear; uniek, speels, krachtig en misschien ietwat eigenaardig. Neem deze Jagger, een van de slechts 350 gemaakte exemplaren wereldwijd.

807 euro, mestrini.nl

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.