Home > Mode en Beauty > Hot in badpak

Hot in badpak

Auteur: Cynthia Reekmans

Het badpak is (gelukkig) helemaal terug van weggeweest. Als tiener – en als jonge twintiger – paradeerde ik natuurlijk het liefst in een sexy bikinietje. Al heb ik er me nooit heel zeker in gevoeld. Als moeder van twee, mag er best wat meer stof om het lijf.  Zeker als je mee van de glijbanen moet, of de kleine uk van drie achterna moet springen om hem weer te behoeden voor een verdrinkingsdood.

Dus besloot ik vorig jaar om voor het eerst in mijn volwassen leven een badpak aan te schaffen. Eerst dacht ik: oh jee, dit is iets voor oma’s. Maar ik moet bekennen dat ik me er supergoed in voelde. Gelukkig kwam ik bij Silhouette in Tessenderlo terecht, waar eigenares Nathalie me dadelijk op mijn gemak stelde. Geen ouderwetse exemplaren, maar stuk voor stuk sexy badpakken werden door het kleedkamergordijn geduwd om te passen. 

Sexy mama
Er zijn natuurlijk de klassieke sportieve badpakken, maar als moeder wil je er ook mooi uitzien, en als het kan nog sexy ook. En ladies, de andere papa’s aan het zwembad vinden het heus niet erg als er ook iets moois aan het zwembad ligt.

  

Sommige pakjes waren me dan weer net iets té sexy. Met een decolleté tot aan de navel, wordt het moeilijk om alles binnen te houden als je met de strandbal aan het spelen bent of zandkastelen moet graven. Die zijn helaas enkel voor de popjes die naar de clubs gaan op Ibiza, en daar de ganse dag op een zonnebed kunnen gaan liggen. Maar er zijn tal van merken die echt leuke dingen hebben. Het ene model beviel me meer dan het andere, maar uiteindelijk heb ik twee mooie pakjes gevonden om mee op vakantie te nemen. Waar ik me goed en mooi in voel.

Witte pens
Dus mama’s, treur niet over die minder strakke buik, het bakpak to the rescue! Het enige nadeel van een badpak is dat je aan het einde van de vakantie enkel bruine armen en benen hebt, en een hele witte buik. Maar daar zijn dan gelukkig weer crèmekes voor.

www.silhouette.be

_______________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu