Home > Mode en Beauty > Ziek zijn en je toch mooi voelen

Ziek zijn en je toch mooi voelen

Auteur: Cynthia Reekmans

It’s the most wonderful time of the Year. Net als in Nederland zetten mensen ook in België tijdens de laatste weken van het jaar, massaal initiatieven op poten voor het goede doel. En dat naar aanleiding van De Warmste Week van StuBru. 

Ook zangeres Belle Perez, met haar Spaanse roots ongetwijfeld de meest warme zangeres van het land, vond dat ze iets extra moest doen voor alle dames die strijden tegen kanker.  Daarom heeft ze samen met  het minerale make-upmerk Bellapierre de Mineral Beauty Box op de markt gebracht. Een box die gebruikt kan worden tijdens behandelingen tegen kanker. Per verkochte box gaat 1 euro naar het project Altijd Vrouw.

Overgevoelige huid
Belle Perez legt uit: ,,Ik begrijp dat dames zich ook tijdens of na een behandeling van kanker, goed willen voelen, en zich mooi willen maken. Er zullen dagen zijn, dat daar helemaal geen sprake van is. Veel dames krijgen trouwens een overgevoelige huid door de chemobehandeling, of reageren plots op bepaalde producten.  Als gezicht van het merk, ben ik dan ook ontzettend blij dat we deze moedige en sterke dames een beetje kunnen helpen, door een alternatief te bieden op make-upvlak. Minerale make-up kan en mag wél gedragen worden tijdens behandelingen. Op die manier kunnen deze vechtsters zich ook tijdens die harde strijd toch mooi maken en voelen.”

Altijd Vrouw
Eén op de vier vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met kanker. Altijd Vrouw ziet het belang van de link tussen het uiterlijke (je goed voelen) en het innerlijke (het genezingsproces) ook tijdens en na kanker. Altijd Vrouw wil duidelijk maken welke niet-medische producten en diensten kunnen bijdragen tot de wellbeing tijdens of na de behandeling van kanker.”

Natuurlijke schoonheid
Belle Perez, de Limburgse schone met Spaanse roots is hét voorbeeld van een natural beauty. Toch moet ze voor haar optredens, fotoshoots en televisie-optredens meermaals gemaquilleerd worden. ,,In het verleden kreeg ik soms wat uitslag van al die producten die op mijn gezicht werden gesmeerd.  Sinds ik Bellápierre heb ontdekt tijdens een fotoshoot, wil ik niets anders meer. Niet alleen door de naam, maar zeker ook door de kwaliteit van de producten. Het voelt allemaal zo licht aan.  Mijn huid kan ademen, het ziet er allemaal heel natuurlijk uit en ik heb geen uitslag meer. Bovendien is het super makkelijk en snel om zelf aan te brengen, iets wat ik alleen maar kan toejuichen als kerverse moeder, met weinig tijd,” lacht Belle. 

Puur natuur in een box
Bellápierre staat voor 100% minerale make-up zonder toevoeging van synthetische stoffen, talk, olie of parfums.  Deze producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn daarom geschikt voor elke type huid.  Door het natuurlijke karakter wordt de make-up één met de huid en voel je haast niet dat je make-up draagt.  Het lijkt wel een tweede huid.

De laatste jaren kent het merk een opmars in de Belgische en Nederlandse make-upwereld.  Elke schoonheidsspecialiste en visagiste is overtuigd van de kwaliteit van deze natuurlijke make-up. De meeste schoonheidszaken bieden deze minerale make-up dan ook aan in hun assortiment.

Ook Belle Perez is bezig met gezonde en natuurlijke voeding, zowel innerlijk als uiterlijk. ,,Het gebruik van minerale producten op mijn gezicht, geeft me een veilig gevoel,” vertelt de zangeres.

Mineral Beauty Box
Om een all-in-one pakket te kunnen aanbieden, stelde Bellápierre de Mineral Beauty Box samen.  In deze box zitten: BB Cream, Mineral Foundation (4g), Stippling Liquid Foundation Brush, Kabuki

Met deze producten creëer je in no time een perfecte en natuurlijk glow. De klant kan het pakket samenstellen en zelf haar favoriete kleuren uitkiezen.

De box kost 89 euro en is verkrijgbaar bij de verdelende salons van Bellàpierre.

Voor elke verkochte box, gaat er dus 1 euro naar het project Altijd Vrouw.  Deze actie loopt tot 24 december 2018.  Dan wordt de cheque overhandigd bij het Glazen Huis tijdens de Warmste Week van Studio Brussel.

Een perfect Kerstcadeautje toch?

______________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu