Home > Kunst en Cultuur > Goudsmid Sanne Kickken ontwerpt unieke sieraden

Goudsmid Sanne Kickken ontwerpt unieke sieraden

Een van de leukste to do’s voor de bruiloft is het uitkiezen van de trouwringen. Hét symbool van verbondenheid tussen twee geliefden. In haar stijlvolle winkel met open atelier in Eijsden ontwerpt goudsmid Sanne Kickken (30) unieke, persoonlijke trouwringen. Helemaal volgens de wens van beide partners. „De trouwring is een sieraad met grote emotionele waarde,” vertelt goudsmid Sanne Kickken. „Je draagt ’m voor de rest van je leven. Daarom vind ik het zo belangrijk om een paar trouwringen te „ontwerpen waarvan beide partners echt heel blij en gelukkig worden.”

Handgemaakt
Of je nu droomt van een diamanten exemplaar, of roségoud met edelstenen of parels: de keuze is enorm. In haar winkel met open atelier in hartje Eijsden ontwerpt en verkoopt Sanne trouwringen in alle (kleur)soorten goud, carbon en titanium. In stijl varieert ze van klassiek tot modern. Van strak tot romantisch en stoer. Als afgestudeerd goudsmid blinkt Sanne Kickken vooral en het liefst uit met eigen exclusieve, handgemaakte ontwerpen. Daarnaast beschouwt ze het als een eer om trouwringen te verkopen van het klassieke Duitse label Gerstner en voert ze de collectie titaniumringen met carbon van Titanfactory.

 

Een beetje geluk
Naast trouwringen ontwerpt Sanne ook een oorbellencollectie, colliers en armbanden speciaal voor de bruiloft. „Trouwsieraden ontwerpen schept een band,” weet de sympathieke goudsmid. „Koppels komen later terug voor een mooi sieraad om de geboorte van een kind te vieren. Ook op droevige momenten zorgen juwelen voor een beetje geluk. Zo helpen rouwsieraden om verdriet een plekje te geven. Nabestaanden vinden daarin vaak een hoop troost. Desgewenst verwerk ik oude sieraden, zoals trouwringen, in een nieuw sieraad.”

Kennedylaan 1
6245 EP Eijsden
043 409 12 17
info@sannekickken.nl
www.sannekickken.nl

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.