Home > Mode en Beauty > Het feest van je leven vier je in stijl

Het feest van je leven vier je in stijl

Trouwen doe je in stijl. In jouw eigen persoonlijke stijl. Volledig gepersonaliseerd naar jouw wensen, jouw uitstraling en de jurk van de dame aan je zijde. Bij het Amsterdamse Atelier Munro kun je terecht voor een complete trouwlook op maat: van pak en overhemd tot schoenen en bijpassende accessoires. Elk item volledig op maat gemaakt en daarmee volledig te personaliseren.

Klassiek tot casual

De trouwcollectie van Atelier Munro bestaat uit meer dan vijfhonderd stoffen voor pakken, gemaakt door ’s werelds beste fabrikanten. Van een klassiek trouwpak in zwart of blauw tot meer casual trouwkleding zoals pakken in zomerse kleuren of zelfs chino’s die je kunt combineren met een bijpassend jasje. Jij bent de regisseur over jouw trouwpak: alles is mogelijk. Zo weet je zeker dat je er perfect, en helemaal ‘jij’ uitziet als je het ja-woord geeft.

Als gegoten

Persoonlijke service staat centraal bij Atelier Munro: de style advisors doen er alles aan om de bruidegom – en zijn best men – te adviseren bij het vinden van de perfecte stijl, en daarin zo veel mogelijk te ontzorgen. De eerste stap in het vinden van jouw perfecte Atelier Munro-trouwpak is het maken van een vrijblijvende oriëntatie-afspraak. Onder het genot van een glas champagne gidst de style advisor je door onze collectie en legt alles uit over de voordelen en het proces van maatwerk.

Daarna worden alle maten met de hoogste precisie genomen, waarbij altijd rekening gehouden wordt met de door jou gewenste pasvorm. Een pak dat als gegoten zit, geeft je comfort en zelfvertrouwen op de dag die je nooit zult vergeten. Hoewel een custom trouwpak binnen vier weken klaar is, is het raadzaam om minimaal acht weken voor de trouwdag bij Atelier Munro aan te kloppen. Zo voorkom je onnodige stress vlak voor de grote dag.

Over Atelier Munro

Atelier Munro is het in Amsterdam gevestigde made-to-measure-merk dat de moderne, ambitieuze man weer persoonlijk kleedt. Wij helpen bij het samenstellen van iedere denkbare garderobe met uitzonderlijke kleding op maat die tot in het kleinste detail naar persoonlijke wensen ontworpen kan worden. Elk stuk wordt vervaardigd met hoogwaardige kwaliteitsstoffen en wordt op verantwoorde wijze op bestelling gemaakt. Zo wordt een hyperflexibele garderobe werkelijkheid voor iedere man.

Atelier Munro is exclusief verkrijgbaar bij Van Overeem & Van Wissen.

Stationsstraat 25, Maastricht (NL)

ateliermunro.nl / vanovereemvanwissen.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.