Home > Branded content > De trends van FW22 in je kast

De trends van FW22 in je kast

Modewinkels wisselen hun zomercollectie stilaan in voor najaar musthaves. Kleurrijke jurken en shirts maken plaats voor kwalitatieve basisstukken en hippe jassen. Hoewel het moeilijk is de zomer binnenkort achter ons te laten, verzachten de aankomende trends die pijn. Ontdek wat Fall-Winter 2022 in zijn mars heeft door een bezoek aan Designer Outlet Roermond, waar heel wat nieuwe merken hun deuren open(d)en.

Hoewel een bezoek aan het winkelparadijs van Limburg altijd een goed idee is, worden modeliefhebbers de komende maanden nog meer verrast. Designer Outlet Roermond staat namelijk niet stil. 2022 staat in het teken van de opening van een hele rij nieuwe winkels, zodat de laatste nieuwe trends steeds in de etalages pronken. Naast de lange openingsuren, gezellige horecagelegenheden en kortingen tot zeventig procent op de retailprijs, is dat dus een reden te meer om een dagje uit te plannen.

2022 staat in het teken van de opening van een hele rij nieuwe winkels, zodat de laatste nieuwe trends steeds in de etalages pronken

Continue vernieuwing

Designer Outlet Roermond wil zijn bezoekers op elk moment kunnen verrassen. Dat doen ze door originele events en een continue optimalisatie van hun winkels. Zo opende er recent een gloednieuwe PINKO-winkel in de outlet. Een merk dat perfect inspeelt op trends die shoppers vandaag bezighouden, zoals een eigen, unieke stijl ontwikkelen. PINKO’s antwoord daarop zijn elegante, extravagante en kleurrijke collecties die hedendaagse vrouwen maar wat graag smaken. Een tweede nieuwkomer is het populaire Off-White. De stoere designs van dit merk hebben als doel het grijze gebied tussen streetwear en high-fashion in te vullen. Origineel en iconisch! Over iconen gesproken… Ook de Levi’s winkel werd dit jaar onder handen genomen. De kwalitatieve jeanswinkel kreeg een nieuwe, grotere locatie. Tot slot is de Designer Outlet aangevuld met Copenhagen als minimalistische schoenenwinkel waar soepel leer en neutrale kleuren centraal staan. Voor elk wat wils!

Coming soon

2022 is nog lang niet voorbij. Met de herfst en winter in aantocht, stomen nieuwe collecties én nieuwe winkels zich klaar om jou stijlvol en on-trend het jaar te laten afsluiten. Ga daarvoor zeker een kijkje nemen bij gevestigde waarden zoals Ba&sh, Essentiel Antwerp en Maje. Zij weten wat hip is en creëren telkens unieke stuks voor vrouwen met klasse. Op zoek naar iets nieuws? Plan je bezoek dan in oktober, want dan staan er wel drie nieuwe winkelopeningen op stapel. IRO zorgt voor een uniek aanbod dat Franse chic naadloos laat samensmelten met New York streetstyle. Ook Adidas Kids komt erbij. Dat merk heeft eigenlijk geen intro meer nodig – deze hippe sportkledij kan niet ontbreken in de kledingkast van het hele gezin. En last but not least staat de Designer Outlet ook niet stil op het vlak van horeca. Ze wisten YoYo Fresh naar Roermond te halen met hun populaire theeconcept. De ideale gezonde verfrissing tijdens een dag winkelen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.