Home > Health > Vandaag gaan we barbecueën!

Vandaag gaan we barbecueën!

Het is weer tijd voor een nieuwe Online Favourites. De zon schijnt de komende weken volop en we zitten middenin het barbecueseizoen. Hoog tijd dus om een kijkje te nemen in de wereld van de barbecues. Chapeau kiest voor een viertal design barbecues.   

 

Je favoriete stukje vlees of vis smaakt extra lekker als het vers van de barbecue komt. En ook barbecueën doen we natuurlijk het liefst in stijl. De kwalitatieve barbecues van Boretti zijn voor barbecueliefhebbers met oog voor detail. De collectie staat namelijk bekend om haar stijlvolle Italiaanse design.

Dit voorjaar heeft de producent van fornuizen, keukenapparatuur en outdoor kitchens een compleet nieuwe barbecue collectie, onder de naam Collezione Fuori, gelanceerd. Deze vier verschillende modellen zorgen voor het ultieme barbecue moment. De verkrijgbare modellen zijn de Ibrido, Ligorio, Maggiore en Barilo.

De nieuwe Boretti Collezione Fuori is verkrijgbaar bij de betere tuincentra en keukenspecialist en online via boretti

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu