Home > Mode en Beauty > Geen cupcakes maar een cupbehandeling

Geen cupcakes maar een cupbehandeling

Auteur: Cynthia Reekmans

Het is weer voorbij die mooie zomer! Ik heb genoten, maar ben ook veel op pad geweest met de camera. Het event- en fashionseizoen is gestart, en om er met volle moed in te kunnen vliegen, heb ik een cupmassage laten doen bij Care4zen in Tessenderlo. Zaakvoerster Nathalie is gespecialiseerd en ervaren in verschillende massagetechnieken en voetreflexologie. Het is natuurlijk belangrijk dat je een professional zulke massages laat uitvoeren.

Anders dan bij normale cupbehandelingen, werkt Nathalie met silicone cups, waarmee ze het hele lichaam masseert. Dit in tegenstelling tot de glazen cups die vaak gewoon op het lichaam worden gezet en blijven staan. Door de massage met Bellabaci Cups wordt het lichaam ontgift. Dit, in combinatie met een stevige massage en lymfedrainage, geeft een zeer ontspannend en losmakend effect.

CUPS in beweging
De cups worden op het lichaam geplaatst, en trekken de huid naar binnen, een beetje een vacuüm effect. Hierdoor wordt het bloed gezuiverd en de bloedsomloop verbeterd. Je huid ziet er een klein beetje rood van, maar dat verdwijnt al snel na de massage.

Ik dacht trouwens dat het pijn zou doen, maar dat valt mee. Op bepaalde plaatsen voelde ik het wel, maar dat heeft te maken met de stramheid van de spieren in de benen of rug.

Voor mij was het een heel relaxerende massage. Een goede tip: aa de massage moet je goed drinken want de afvalstoffen moeten het lichaam uit kunnen. Je merkt wel heel snel dat er een vermindering is van pijn en dat je spieren helemaal ontspannen zijn.

Ik heb alvast de nodige energie om er een super najaar van te maken.

Meer info over deze massage: www.care4zen.be

__________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu