Home > Mode en Beauty > Speciale uitnodiging Polo Ralph Lauren, Roermond

Speciale uitnodiging Polo Ralph Lauren, Roermond

Polo by Ralph Lauren, het wereldberoemde sportieve modemerk voor zowel mannen, vrouwen als kinderen, nodigt je van harte uit om de nieuwe winkel in Roermond te komen ontdekken. Om de opening van de nieuwe zaak een officieel karakter te geven, is op donderdag 31 maart een exclusieve avond voorzien voor vaste klanten en relaties. Maar ook anderen die zich graag hullen in de sportieve kleding met het aansprekende en tevens stijlvolle logo van een poloruiter zijn van harte welkom.

Het evenement vindt plaats op donderdag 31 maart van 19 tot 22 uur. Gezien de vele reacties die het team van Polo by Ralph Lauren inmiddels heeft ontvangen, belooft het een bijzondere avond te worden.

Tijdens de avond word je op stijlvolle wijze onthaald met champagne en exclusieve hapjes, verzorgd door onze huiscateraar. Daarnaast kun je deelnemen aan exclusieve rondleidingen en persoonlijke stylingsessies. Wie daar prijs op stelt is bovendien van harte welkom om het uitgebreide, exclusieve, maar toch heel betaalbare assortiment in alle rust op eigen gelegenheid te ontdekken. Genietend van een glas champagne kun je in dat geval ongestoord shoppen in een winkel die op deze avond als het ware speciaal voor jou gereserveerd is.

Er is overigens nog een bijzondere reden om een kijkje te komen nemen. Deelnemers aan de officiële openingsavond maken kans op een geheel verzorgde trip voor twee personen naar modestad Milaan, verzorgd door het team van Polo Ralph Lauren.

Wie het leuk vindt om deze bijzondere avond mee te maken, wordt verzocht zich aan te melden via  https://www.mcarthurglen.com/en/outlets/nl/designer-outlet-roermond/polo-event/

 

Stadsweide 2  Roermond (NL) – Designer Outlet Roermond

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.