Home > Mode en Beauty > 6 x zonnebrillen om deze zomer de show te stelen

6 x zonnebrillen om deze zomer de show te stelen

Veel mensen pakken rond deze tijd de koffers om met vakantie te gaan. Waar de reis ook naartoe gaat – naar het op dit moment bloedhete Italië, Oostenrijk of een tropische bestemming buiten het Europese vasteland – een pracht van een zonnebril mag absoluut niet ontbreken. Niet alleen om je ogen te beschermen, maar ook gewoon om de blits te maken. En dat doe je met deze MESTRINI favourites gegarandeerd…

Babyblauw

Lichtblauwe pootjes, met het Christian Dior-logo in exact dezelfde kleur vakkundig erin verwerkt. De combinatie van de babyblauwe pootjes en het licht gevlekte montuur maakt deze zonnebril spannend. Dit hippe oversized vlindermodel is bij uitstek geschikt voor dames.

Zomers

Heel eerlijk, zomerser krijg je ze bijna niet. Deze Celine is pretty pink, mooi in de eenvoud. Een zonnebril waar je in elke hippe strandtent op Ibiza mee kunt rondflaneren. Bijzonder mooi op een gelaat dat van de zon al wat kleur heeft meegekregen.

Collectors item

Lichte monturen zijn helemaal in, dat zie je wel. In het ontwerp van deze Jacques Marie Mages is de lichte kleur gecombineerd met een robuuste vorm, dik acetaat en subtiele details. Mooi en voor optimaal draagcomfort. Good to know: net als alle andere zonnebrillen van Jacques Marie Mages zijn er van dit model en in deze kleur wereldwijd slechts 500 beschikbaar.

Hoogwaardig

Vervaardigd in extreem hoogwaardig acetaat – een volledig natuurlijk materiaal bestaande uit katoen en olie – én op Europees grondgebied geproduceerd. Met oog voor trends combineerden de brilmakers van het Britse Cutler and Gross (Europa’s oudste brillenmerk) bewust een donker montuur met lichte accenten.

Piloot

De trend die kwam en nooit meer wegging: het pilotenmodel. In dit geval gingen Jeff en John van Akoni terug naar de basis: mooie details, mooie materialen, degelijk doorontwikkeld en daardoor ultiem draagcomfort. Met dit montuur kun je nog steeds alle kanten op.

Design

Bij het Franse Anne et Valentin worden brillen ontworpen vanuit een designhart. Dat resulteert keer op keer in eyecatchers van zonnebrillen. Dit unisex exemplaar springt er onder meer tussenuit door de hoekjes aan de bovenkant van het montuur.

Liever vierkant, iets meer uitgesproken of juist lekker ingetogen? Bij MESTRINI is de keuze reuze en helpen ze je graag bij het vinden van dé juiste bril passend bij jouw gelaat (of outfit).

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.