Home > Mode en Beauty > Programma veertiende FASHIONCLASH Festival compleet

Programma veertiende FASHIONCLASH Festival compleet

De organisatie van het driedaagse multidisciplinaire modefestival FASHIONCLASH heeft het programma bekendgemaakt. Tussen vrijdag 25 november en zondag 27 november vindt het evenement, dat een uitgebreide randprogrammering kent, plaats. Donderdag 27 oktober start de kaartverkoop.

Een nieuwe generatie ontwerpers en (podium-) kunstenaars uit binnen- en buitenland krijgt in Maastricht drie dagen lang de kans aan een breed (inter-) nationaal publiek werk te laten zien. Het programma met tentoonstellingen, performances, talks, fashion films en awards, toont projecten die de hedendaagse modecultuur onderzoeken, uitleggen en vieren.

FASHIONCLASH Festival staat in het teken van het ontdekken, stimuleren en mede vormgeven van de huidige ontwikkelingen in de mode en de samenleving. Daarvoor heeft de organisatie zelf projecten geïnitieerd en coproducties ontwikkeld.

Tijdens het festival is, op diverse locaties in Maastricht, werk te zien van meer dan vijftig beginnende en gevestigde ontwerpers en kunstenaars. Gedeputeerde van Cultuur Madeleine van Toorenburg verricht de openingsceremonie op vrijdagavond 27 november in Lumière Cinema. Bekijk het hele programma voor FASHIONCLASH Festival Maastricht 2022 via de website van de organisatie.

FASHIONCLASH Festival is voor iedereen toegankelijk via kaartverkoop en/of gratis.
Batterijstraat 48, Maastricht (NL) – fashionclash.nl

hide auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.