Home > Branded content > REJOY: nieuw modeconcept van La Bottega

REJOY: nieuw modeconcept van La Bottega

Houd jij van mode, maar vind je duurzaamheid ook belangrijk? Maak kennis met REJOY. Een totaal nieuw modeconcept van La Bottega in Hasselt. Ontwerper Jordy Vaesen creëert de hipste creaties van oude en overstock kleding. Elk stuk is one-of-a-kind. Duurzaam én fashionable!

Tweede leven
Met REJOY geeft La Bottega een concreet antwoord op de consumptiemaatschappij. Steeds meer consumenten willen verantwoorde keuzes maken, ook als het gaat om kleding. Naast het aanbieden van duurzame en ecologisch verantwoorde kleding, gaat La Bottega bewust om met aankoop- en stockmanagement. Wat niet meer gebruikt of verkocht kan worden, krijgt met REJOY een tweede leven.

Pop-up atelier
REJOY is alleen te koop bij La Bottega. Tot eind december 2019 kun je Jordy hier live aan het werk zien in zijn pop-up atelier. Elke dag wordt de collectie aangevuld met nieuwe stuks.

Heb je zelf ook nog veel oude denim of katoen thuis liggen? Lever het in en ontvang een voucher van €5,- die je kunt besteden bij aankoop van een REJOY stuk. 

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu